Mijn naam is Delphine

Beelddenker en nieuwetijdsondernemer op missie om jouw verborgen potentieel, talent en zielsmissie zichtbaar te maken.

hoe ik erbij kwam om dit te gaan doen ? 

Het schoot me niet zomaar te binnen. Er is een lange weg aan vooraf gegaan. Het begon ergens op een plek waar ik het helemaal niet verwachtte. Ik stond op de stoep, in tranen maar opgelucht, met een document in mijn handen. Vrijdagnamiddag tegen vijf uur. Een half uur eerder was ik ontslagen. 

Het was ijzig koud maar de buitenlucht voelde bevrijdend aan. Ik zei nog “Bedankt voor alles” tegen mijn ex-manager en reed weg naar huis. Die dag vergeet ik nooit meer. 21 december 2012. Een einde én een nieuw begin. Onderweg naar huis dacht ik aan alles wat zich in mijn carrière afgespeeld had. Ik kon het niet. Ik kon niet volledig mezelf zijn in mijn werk. Ik vond geen zinvolle job waar ik energie uit kon halen. Erger, ik werd telkens afgestraft voor mijn talenten in plaats van beloond.

leven in spreidstand

Een vreselijk verscheurd gevoel. Enerzijds netjes in de rij lopen op het werk, voldoen aan sociale verwachtingen, concurrentie tussen collega’s en geld verdienen om de rekeningen te betalen. Anderzijds geloof in een andere wereld van duurzaamheid, eerlijke producten en diensten, samenwerking, bijdragen aan een betere wereld, persoonlijke & spirituele ontwikkeling. Hoe kon ik beide combineren?

Met dit ontslag was de maat vol. Ik voelde dat ik op een kantelpunt stond. In spreidstand leven was iets dat ik niet langer wilde. Mijn innerlijke stem riep en ik was vastbesloten haar te volgen en hulp in te schakelen. Toegegeven, ik had de bui al vroeger zien aankomen en had stiekem een loopbaancoach gecontacteerd. De afspraak was de volgende dag. Perfect timing!

De ontmoeting met de loopbaancoach opende mijn ogen. Ik werd gedwongen na te denken over wie ik was. Ik wist het niet

zoektocht  

Ik wist niet waar ik écht goed in was. Zoveel interesses... Ik bracht mijn talenten in kaart. De job die ik zocht bestond niet. Jobcrafting was nodig: uitzoeken hoe je met je talenten een antwoord kan bieden op een probleem van een bepaalde doelgroep. Al snel werd duidelijk dat ik voorbestemd was om zelfstandig te worden.

Oké, maar … mijn vorige poging om te ondernemen was uitgedraaid op een flop. In mijn zoektocht naar een zinvolle job had ik het in het verleden aangedurfd om zelfstandig te worden. Een webwinkel vol elegante spulletjes met hedendaags design voor baby’s en mama’s, gemaakt met respect voor mens en milieu.

Ik had het gedaan vol passie en overtuiging, maar zonder veel kennis van ondernemen en marketing. Het resultaat? Na een jaar had ik de boeken moeten sluiten. Kwaad, ontgoocheld, gefrustreerd maar ik had mezelf getroost met het idee dat ik waardevolle lessen geleerd had. En toch ...

De roeping om iets te betekenen voor anderen en iets te veranderen in de wereld was sterker dan de angst om te falen. Er was geen weg terug.

nieuwe start

Ik beloofde mezelf dat ik het beter zou doen deze keer. Ik besloot om opleidingen te volgen voor ondernemers om het slimmer aan te pakken en sterker te staan. Ik schreef me in voor opleidingen in nieuwe marketing en businessmodellen, trainde mijn ondernemers-vaardigheden en zocht ondertussen naar een concept. Ik had geleerd dat je als ondernemer maar zo groot kan worden als je jezelf toestaat, dus investeerde ik ook in persoonlijke groei.

Het resultaat? Ik startte een nieuw bedrijf ‘Merry you will be’, dat gescheiden vrouwen in hun kracht wilde zetten. Vol frisse moed, paste ik vanaf dag één toe wat ik had geleerd. Ik ging bloggen, video's maken, deed aan Facebook marketing en kreeg volgers. Maar… niemand begreep wat ik deed en ik kreeg het niet uitgelegd.

Na een tijdje had ik mijn buik vol van het sfeertje van de goeroes met stappenplannen en de prestatiedrang. Ik had alle methodes gevolgd en toch was het niet gelukt, ondanks het feit dat mij beloofd werd! Er knaagde iets, ik voelde dat er iets ontbrak. Leeggezogen. Uitgeput. Maar ik weigerde te geloven dat alles voor niets geweest was. Rock bottom, there’s no way to go but up. Ik stelde mezelf opnieuw in vraag en ging op zoek naar het antwoord.

En toen ontdekte ik de archetypes. In een flits werd de rode draad in mijn leven helder en begreep ik wie ik écht ben.

thuiskomen

Wat een openbaring! Het voelde als thuiskomen. Ik zag waarom ik maar bleef zwoegen: de ziel in mijn bedrijf ontbrak. Het letterlijk volgen van het recept van de goeroes had mijn authentieke persoonlijkheid buiten spel gezet. Ik besefte dat ik niet alles hoefde te kopiëren wat zij voorkauwden maar eerst mezelf moest doorgronden en vandaar uit mijn zaak en branding opbouwen. Van binnen naar buiten.

Ik nam opnieuw een coach onder de arm en ging experimenteren. Ik verfijnde mijn artistieke talenten en werkte een aanbod uit dat het beste van al mijn kennis en inzichten bundelde. De puzzelstukjes vielen in elkaar. De klanten kwamen vanzelf. Yes! Het leek wel alsof ik een schat gevonden had.

Als Alchemist leerde ik ook in synchroniciteit te werken met de kosmische intelligentie. Naast de archetypes verdiepte ik me ook in de Hero's Journey en zet die met succes in voor mijn zaak. Het plaatje is compleet: zo binnen, zo buiten. Zo boven, zo beneden...

Laat niemand je wat wijsmaken, het geheim voor het opbouwen van een zaak is het doorgronden van jezelf. De antwoorden zitten in jou. Hoe dichter je bij je authentieke zelf komt en je bedrijf daar op afstemt, hoe beter je anderen kan helpen.

En dat brengt me bij jou

De solo-ondernemers waar ik mee samen werk zijn mensen met een hart voor bewustzijn.

Het zijn bewuste professionals, coaches, therapeuten, trainers, creatieve ondernemers : mensen die werken met mensen. Stuk voor stuk hebben ze een bijzondere missie. Elk op hun manier helpen ze hun klanten groeien en dragen ze bij aan hun geluk, welzijn en levenskwaliteit. Daar word ik blij van en daarom ondersteun ik ze graag.

wat zij zeggen

dragana van de moortel-ilic

Mijn keuze was intuïtief: ze straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Ik kende haar niet, dit was een echte ontdekking voor mij!

mie dams

Delphine is een madam met passie. Wat ik enorm apprecieer in haar is dat ze blijft graven tot het juist zit, ook al denk ik er al lang te zijn. 

jacqueline moleman

Delphine ken ik al een tijdje als een dame met veel verstand van zaken, ze kan zich heel goed inleven in wat jij nodig hebt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Vul je naam en e-mailadres in om updates te ontvangen. 

51° 03’ N | 03° 43’ O | Gent

BTW BE0832.128.158

Algemene voorwaarden

Copyright 2019 Authentieke Branding  - Alle rechten voorbehouden -  Privacy Policy

>